o nama

certifikati verba
duns registered
gala verba
elia verba
bureau veritas
aaa verba
superbrands verba

Više od 20 godina smo tu za vas.

5/5

Od male, lokalne prevoditeljske tvrtke koja je počela s radom 1998. godine, Verba je izrasla u međunarodnu agenciju s uredima u Hrvatskoj i Danskoj koja surađuje s globalnim tvrtkama uvijek kada su im potrebni kvalitetni i brzi prijevodi svih vrsta stručnih tekstova, jezične dorade sadržajalekturegrafička obrada tekstova i inovativna tehnička rješenja za automatizaciju procesa radi ostvarivanja vremenskih i novčanih ušteda naručiteljima prevoditeljskih usluga.

Upoznajte naš tim

Vanja Keindl Verba

Owner & Chair of the Board
Kontakt: vanja.keindl@verba.hr

Borjan Jevrić

CEO tvrtke Verba Centar d.o.o.
Kontakt: borjan.jevric@verba.hr

Martina Sorgo Verba

 Business Development Manager
Kontakt: martina@verba.hr

Marija Kozjak Verba

Vendor Manager
Kontakt: vendors@verba.hr

Kristina Bitorajac Gorenc Verba

COO tvrtke Verba Centar d.o.o.
Kontakt: kristina@verba.hr

NAŠA PRIČA

Naše usluge trebali ste i u prošlom stoljeću, a potrebne su vam i danas. Te usluge i danas zovemo zajedničkim nazivom „usluge prevođenja“. Naziv je ostao isti, ali način na koje su vam te usluge danas potrebne znatno se promijenio.

U prošlosti biste poslali svoj tekst nekome za koga znate da se bavi prevođenjem i očekivali precizan prijevod jednostavnijeg ili stručnog teksta u zadanom roku.

Ne prevodimo samo riječi, prevodimo i vaše ideje.

Danas očekujete puno više od jedne prevoditeljske agencije. Gotovo da više i nema „jednostavnih“ tekstova, svaki je tekst na neki svoj način stručan i složen.

Više nije samo važno prevesti riječi, već želite prevesti i ideje; i to na način koji je prihvatljiv, koji strana publika očekuje i koji će vam donijeti željene rezultate na određenom tržištu. Način predstavljanja postaje sve važniji jer su prilike rijetke, a jednom kad se pojave, treba ih dobro iskoristiti.

ZAŠTO VERBA?

Potreban vam je partner koji ne pribjegava polovičnim rješenjima, već ima dobro organiziran i razrađen sustav za osiguranje kvalitete, stručne timove izvornih govornika u svim zemljama svijeta u kojima vam se nude poslovne prilike kao i certificirani sustav kvalitete koji redovito provjeravaju nezavisne certifikacijske kuće.

Nije vam više toliko važno da imate partnera koji „može sve“, nego partnera koji vam može pružiti baš ono što vam je u određenom trenutku potrebno, koji će se prilagoditi vama, vašim poslovnim procesima i uvijek ponuditi inovativno rješenje koje je optimalno za vaše poslovanje kako bi se zajedno postizali izvrsni rezultati.

Vanja Keindl

Osnivačica i direktorica društva VERBA CENTAR d.o.o.

Naši se poslovni procesi mijenjaju s vremenom kako bismo ispunili očekivanja klijenata i tržišta, ali uvijek ostaje ista naša briga za kvalitetu, profesionalnost, strogo pridržavanje rokova i čuvanje povjerljivosti, uvijek s glavnim ciljem postizanja zadovoljstva naših klijenata i naših suradnika.

KVALIFIKACIJE SURADNIKA

Kvalifikacije naših prevoditelja, jezičnih redaktora, lektora i sudskih tumača odgovaraju strogim zahtjevima prevoditeljske norme ISO 17100:2015.

STRUČNA PODRUČJA

U našem timu nalaze se magistri jezičnog smjera, diplomirani lingvisti, ovlašteni sudski tumači, diplomirani pravnici, inženjeri, ekonomisti, liječnici i drugi stručnjaci.

NEPREKIDNA EDUKACIJA

Osim specijaliziranog stručnog znanja, naši se prevoditelji redovito usavršavaju u lingvističkim, tehničkim te ostalim kompetencijama prema normi ISO 17100.

POUZDANA USLUGA

Naši iskusni voditelji projekata sastavit će tim koji najbolje odgovara za vaš poslovni ili privatni plan. Strogo poštujemo rokove i čuvamo tajnost svih podataka.

VERBA CENTAR d.o.o.

Sjedište tvrtke:

Hebrangova 32, 10 000 Zagreb

E-pošta: info@verba.hr
Tel: +385 1 4576 194
Faks: +385 1 4576 210

VAT ID: HR71824628731
OIB: 71824628731
MB: 2872234

Poslovni računi:
 
​PBZ
 
IBAN: HR8823400091110524485 
SWIFT CODE: PBZGHR2X
 
ZAGREBAČKA BANKA
 
​IBAN: HR8923600001102335868 
SWIFT CODE: ZABAHR2X

Temeljni kapital društva iznosi 20 000 kuna i uplaćen je u cijelosti. Osnivačica i direktorica društva je gđa Vanja Keindl, stalna sudska tumačica za engleski i njemački jezik. Zastupa društvo pojedinačno i samostalno.

Za sadržaj ovih stranica odgovara:

VERBA CENTAR d.o.o.
Hebrangova 32, 10 000 Zagreb
OIB: 71824628731

Radno vrijeme:
pon – pet 8.00 – 17.00

Kontaktirajte nas:

+385 1 4576 194
info@verba.hr