kontakt

certifikati verba

Trebate li pomoć ili samo informaciju?

Slobodno nam se javite putem obrasca za upit, pošaljite nam poruku na info@verba.hr ili nas nazovite na navedene brojeve. Na svaki upit odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

važna obavijest

Zbog pandemije bolesti COVID-19 (koronavirusa) većina djelatnika tvrtke VERBA CENTAR d.o.o. od 13. srpnja 2020. ponovno radi od kuće kao dio našeg plana za zaštitu zdravlja i sigurnosti djelatnika, klijenata i dobavljača.

Ured će do daljnjega biti zatvoren za stranke.

Međutim, naše usluge prevođenja i dalje ćemo obavljati istom brzinom i kvalitetom kao i dosad.

Dovoljno je samo poslati upit na našu e-adresu: info@verba.hr (po mogućnosti s izvornim dokumentima u privitku) ili putem dolje navedenog obrasca i brzo ćemo poslati informaciju o cijeni i roku isporuke.

Nakon potvrde ponude i dogovorenog roka prijevode šaljemo elektronički, a ovjerene prijevode u skeniranom obliku (uz mogućnost dostave uvezenog primjerka prema dogovoru s našim voditeljima prevoditeljskih projekata).

Zatražite ponudu

Pošaljite nam dokumente koje želite prevesti, navedite jezik i informaciju o tome je li vam potrebna ovjera sudskog tumača (izrada ovjerenog prijevoda) i uskoro vam stiže ponuda s cijenom i rokom isporuke.
+385 1 4576 194
info@verba.hr

Sve vaše podatke i dokumente čuvamo u tajnosti i ne prosljeđujemo ih trećim osobama. Svi naši prevoditelji ugovorno su obvezani na čuvanje tajnosti svih podataka.

Ako imate posebno povjerljive dokumente, javite nam se na info@verba.hr i poslat ćemo vam posebnu izjavu ili ugovor o povjerljivosti.

Za sve naše usluge i postupke primjenjuju se:

Opći uvjeti poslovne suradnje

Pravila privatnosti

Politika kvalitete

Temeljni kapital društva iznosi 20.000 kuna i uplaćen je u cijelosti. Osnivačica i izvršna direktorica je gđa Vanja Keindl, stalna sudska tumačica za engleski i njemački jezik. Zastupa društvo pojedinačno i samostalno.

Za sadržaj ovih stranica odgovara:

VERBA CENTAR d.o.o.
Hebrangova 32, 10 000 Zagreb
OIB: 71824628731

Radno vrijeme:
pon – pet 8.00 – 17.00

Obratite nam se:

+385 1 4576 194
info@verba.hr