kontakt

certifikati verba
duns registered
gala verba
elia verba
bureau veritas
aaa verba
superbrands verba

Trebate li pomoć ili samo informaciju?

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca za upit, pošaljite nam poruku na info@verba.hr ili nas nazovite na niže navedene brojeve. Na svaki upit odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

važna obavijest

VAŽNA OBAVIJEST:

Zbog epidemije koronavirusom (COVID-19) većina djelatnika tvrtke VERBA CENTAR d.o.o. od 13. srpnja 2020. ponovno rade iz svojih domova kao dio našeg plana za zaštitu zdravlja i sigurnosti djelatnika, klijenata i dobavljača.

Ured će do daljnjega biti zatvoren za stranke.

Međutim, naše usluge prevođenja i dalje ćemo obavljati istom brzinom i kvalitetom kao i do sada.

Dovoljno je samo poslati upit na našu e-poštu: info@verba.hr (po mogućnosti s izvornim dokumentima u privitku) ili putem dolje navedenog obrasca i brzo ćemo poslati informaciju o cijeni i roku isporuke.

Nakon potvrde ponude i dogovorenog roka prijevode šaljemo elektroničkim putem, a ovjerene prijevode u skeniranom obliku (uz mogućnost dostave uvezenog primjerka prema dogovoru s našim voditeljima prevoditeljskih projekata).

Zatražite ponudu

Pošaljite nam dokumente koje želite prevesti, navedite jezik i informaciju o tome je li vam potrebna ovjera sudskog tumača (izrada ovjerenog prijevoda) i uskoro vam stiže ponuda s cijenom i rokom isporuke.
+385 1 4576 194
info@verba.hr

Sve vaše podatke i dokumente čuvamo u tajnosti i ne prosljeđujemo ih trećim osobama. Svi naši prevoditelj ugovorno su obvezani na čuvanje tajnosti svih podataka.

Ako imate posebno povjerljive dokumente, javite nam se na info@verba.hr i poslat ćemo vam posebnu izjavu ili ugovor o povjerljivosti.

Za sve naše usluge i postupke primjenjuju se:

Opći uvjeti poslovne suradnje

Pravila o privatnosti

Politika kvalitete

Temeljni kapital društva iznosi 20 000 kuna i uplaćen je u cijelosti. Osnivačica i direktorica društva je gđa Vanja Keindl, stalna sudska tumačica za engleski i njemački jezik. Zastupa društvo pojedinačno i samostalno.

Za sadržaj ovih stranica odgovara:

VERBA CENTAR d.o.o.
Hebrangova 32, 10 000 Zagreb
OIB: 71824628731

Radno vrijeme:
pon – pet 8.00 – 17.00

Kontaktirajte nas:

+385 1 4576 194
info@verba.hr