Lokalizacija

Kada nije dovoljan samo prijevod, već i prilagodba na lingvističke, kulturološke i tehničke zahtjeve određenog tržišta, tada je potrebna lokalizacija.
Lokalizacija je kompleksan proces koji osim prevođenja uključuje i druge vještine i iskustvo, a mi u VERBI imamo sve to….

Kada nije dovoljan samo prijevod, već i prilagodba na lingvističke, kulturološke i tehničke zahtjeve određenog tržišta, tada je potrebna lokalizacija. Lokalizacija je kompleksan proces koji osim prevođenja uključuje i druge vještine i iskustvo, a mi u VERBI imamo sve to....

certifikati verba
duns registered
gala verba
elia verba
bureau veritas
aaa verba
superbrands verba

lokalizacija

VERBA nudi profesionalne usluge lokalizacije kako bi vaši dokumenti odgovarali svim pravilima s obzirom na jezik, izgled, format, vrstu fontova i određena pravila na bilo kojem tržištu na kojem poslujete.

Naš tim radi s gotovo svim formatima datoteka i jezicima, a napredna tehnologija omogućava nam obradu tekstova, prilagođavanje grafičkih elemenata, ujednačenost terminologije kroz sve dokumente, prilagodbu interpunkcija jezičnim standardima, bez obzira na to o kojem jeziku se radi, kako bi vaši dokumenti izgledali jednako profesionalno kao i izvorni tekstovi te bili prilagođeni za publiku u bilo kojoj zemlji svijeta.

U naše procese prevođenja uvijek su uključeni izvorni govornici koji brinu za to da se sve informacije i poruke ispravno prenesu i kada postoje određene kulturološke razlike.

VERBA već više od 20 godina lokalizira softvere, web-stranice, upute za rad i montažu, CMS sustave, aplikacije, baze podataka, videoigre i dr.

CERTIFIKATI JAMČE NAŠU KVALITETU

BUREAU VERITAS certifikacija

BUREAU VERITAS certifikacija

ISO 9001:2015
Certifikat kojim se potvrđuje postojanje i redovito unaprjeđivanje sustava upravljanja kvalitetom usluga VERBE.

ISO 17100:2015
Certifikat kojim se potvrđuju stručne kvalifikacije prevoditelja, jezičnih redaktora, voditelja prevoditeljskih projekata, odgovarajući tehnički resursi, upravljanje kvalitetom i dr.

A ZADOVOLJNI KLIJENTI TO POTVRĐUJU

Zadovoljni klijenti naša su glavna motivacija i najbolje reference za daljnji rad i nove poslove.

Vrijednost našeg rada ogledava se u dugogodišnjoj suradnji s našim klijentima i partnerima. Tu je kvalitetu prepoznalo preko 2000 domaćih i globalnih tvrtki i građana koji naše usluge naručuju od 1998. godine, a redovito je provjerava i nezavisna certifikacijska kuća Bureau Veritas.

Obratite nam se s povjerenjem i postanite dio naše partnerske mreže jer se mi brinemo o vašim interesima.

Za sadržaj ovih stranica odgovara:

VERBA CENTAR d.o.o.
Hebrangova 32, 10 000 Zagreb
OIB: 71824628731

Radno vrijeme:
pon – pet 8.00 – 17.00

Kontaktirajte nas:

+385 1 4576 194
info@verba.hr