Lokalizacija

Kada nije dovoljan samo prijevod, već i prilagodba na lingvističke, kulturološke i tehničke zahtjeve određenog tržišta, tada je potrebna lokalizacija.
Lokalizacija je kompleksan proces koji osim prevođenja uključuje i druge vještine i iskustvo, a mi u VERBI imamo sve to….

Kada nije dovoljan samo prijevod, već i prilagodba na lingvističke, kulturološke i tehničke zahtjeve određenog tržišta, tada je potrebna lokalizacija. Lokalizacija je kompleksan proces koji osim prevođenja uključuje i druge vještine i iskustvo, a mi u VERBI imamo sve to.

certifikati verba

lokalizacija

VERBA nudi profesionalne usluge lokalizacije kako bi vaši dokumenti odgovarali svim pravilima s obzirom na jezik, izgled, format, vrstu fontova i određena pravila na bilo kojem tržištu na kojem poslujete.

Naš tim radi s gotovo svim formatima datoteka i jezicima, a napredna tehnologija omogućava nam obradu tekstova, prilagođavanje grafičkih elemenata, ujednačenost terminologije kroz sve dokumente, prilagodbu interpunkcije jezičnim standardima, bez obzira na to o kojem jeziku se radi, kako bi vaši dokumenti izgledali jednako profesionalno kao i izvorni tekstovi te bili prilagođeni publici u bilo kojoj zemlji svijeta.

U naše procese prevođenja uvijek su uključeni izvorni govornici koji se brinu za to da se sve informacije i poruke ispravno prenesu i kada postoje određene kulturološke razlike.

VERBA već više od 20 godina lokalizira softvere, web-stranice, upute za rad i montažu, CMS sustave, aplikacije, baze podataka, videoigre i dr.

CERTIFIKATI JAMČE NAŠU KVALITETU

BUREAU VERITAS certifikacija

ISO 9001:2015
Certifikat kojim se potvrđuje postojanje i redovito unapređivanje sustava upravljanja kvalitetom usluga VERBE.

ISO 17100:2015
Certifikat kojim se potvrđuju stručne kvalifikacije prevoditelja, jezičnih redaktora, voditelja prevoditeljskih projekata, odgovarajući tehnički resursi, upravljanje kvalitetom i dr.

A ZADOVOLJNI KLIJENTI TO POTVRĐUJU

Zadovoljni klijenti naša su glavna motivacija i najbolje referencije za daljnji rad i nove poslove.

Vrijednost našeg rada ogledava se u dugogodišnjoj suradnji s našim klijentima i partnerima. Tu je kvalitetu prepoznalo više od 2000 domaćih i svjetskih tvrtki i građana koji naše usluge naručuju od 1998., a redovito je provjerava i nezavisna certifikacijska kuća Bureau Veritas.

Obratite nam se s povjerenjem i postanite dio naše partnerske mreže jer se mi brinemo o vašim interesima.

Za sadržaj ovih stranica odgovara:

VERBA CENTAR d.o.o.
Hebrangova 32, 10 000 Zagreb
OIB: 71824628731

Radno vrijeme:
pon – pet 8.00 – 17.00

Obratite nam se:

+385 1 4576 194
info@verba.hr