Fleksibilnost u doba korone

Ako tražite profesionalne usluge prevođenja, a ne želite se izlagati dodatnom riziku napuštajući vlastiti dom ili ured, imamo rješenje za vas jer je naša prevoditeljska agencija VERBA otvorena za online poslovanje. Kao jedna od vodećih prevoditeljskih agencija u Hrvatskoj, nudimo kvalitetne prijevode dokumenata, uključujući tehničke, medicinske i znanstvene prijevode, prijevode web-stranica i raznih marketinških materijala.

Državna tijela uvela su niz preporuka i ograničenja kako bi zaštitila zdravlje svojih građana. U cilju zaštite i sigurnosti zajednice, moderne tvrtke pružaju svoje usluge online. Na taj način zaposlenici mogu raditi na daljinu, u sigurnosti svog doma, uz osiguranu kvalitetnu opremu i sve alate potrebne za timski rad kako ni očekivana kvaliteta cjelokupne usluge ne bi bila ugrožena. Upravo je VERBA jedna od tih tvrtki. Naš iskusni stručni tim prevoditelja, sudskih tumača i voditelja projekata radi na daljinu, pružajući brze, točne i pristupačne usluge prevođenja, istovremeno brinući za sigurnost naših klijenata.

Digitalizacija nam je osigurala nesmetano poslovanje te se naš tim u potpunosti prilagodio trenutačnoj situaciji.

Kako naručiti prijevod u doba korone?

Da biste zatražili ponudu za usluge prevođenja, možete nam se obratiti telefonom na 01 4576 194 ili e-poštom na info@obrtkockica.hr/verba/en. Budući da je naša recepcija u uredu trenutačno zatvorena za stranke, dokumente za prijevod prihvaćamo e-poštom. Dovoljno je da nam pošaljete skenirane primjerke ili sliku dokumenta (slikano mobitelom), a mi ćemo vam se u vrlo kratkom roku povratno javiti s cijenom prijevoda i rokom isporuke.

Responsible for the content of this website:

VERBA CENTAR d.o.o.
Hebrangova 32, 10 000 Zagreb
VAT: HR71824628731

Office hours:
MON–FRI
8 AM–5 PM

Contact us:

+385 1 4576 194
info@verba.hr