VERBA ima znanje i iskustvoZnanje i iskustvoPrijevodi svih vrsta tekstova od 1998. godine. na području prevođenja zahtjevnih stručnih tekstova kad je potrebno izvršiti kvalitetan prijevodKvalitetan prijevodPrijevod koji je u potpunosti u skladu s očekivanjima naručitelja. u kratkom vremenskom roku: prevođenje natječajne dokumentacije, prijevod troškovnika, prijevod osnivačkih akata, prijevod stručnih medicinskih tekstova, tehničkih specifikacija, certifikata, prijevod internetskih stranica i PR tekstova koji moraju biti spremni za objavu … VERBA je pouzdan i kvalitetan partner kad prijevod grafički mora biti kvalitetno oblikovan i istovjetan originaluGrafička obrada prijevodaUmetanje slika, izrada tablice sadržaja, prilagodba boja ...: prijevod uputa za uporabu, prijevod kataloga, prijevod brošura …

prijevod

NAČIN RADA

1. NARUDŽBA PRIJEVODA TEKSTA

Tekstovi se šalju putem e-pošte, telefaksa i sl. ili se dostavljaju u naš ured. Na svaki upit odmah izdajemo ponudu s informacijom o cijeni i roku isporuke.

kvaliteta

2. PRIJEVOD TEKSTA

Nakon potvrđivanja ponude i dogovaranju rokova, tekstove prevode stručni prevoditelji (izvorni govornici) s višegodišnjim iskustvom.

kvaliteta

3. PREVODITELJ PROVJERAVA TEKST

Kad je prevođenje završeno, prevoditelj detaljno provjerava svoj prijevod.

kvaliteta

4. JEZIČNI REDAKTOR PROVJERAVA TEKST

Prijevod dodatno pregledava osoba koja nije prevodila tekst, tj. stručni redaktor (viši prevoditelj, izvorni govornik) i/ili recenzent (stručnjak na određenom području).

kvaliteta

5. LEKTORIRANJE

Ako je naručena lektura, završnu verziju teksta provjerava iskusni lektor koji je uvijek izvorni govornik.

kvaliteta

6. ZAVRŠNA DORADA

Nakon provjere prijevoda tekst se obrađuje grafički kako bi bio što sličniji izvorniku i određuje se format isporuke (.doc, .xls, xml, html, pdf, ispisano na papiru i dr.). Ako je naručena usluga sudskog tumača, tekst se ovjerava potpisom i pečatom ovlaštenog sudskog tumača i uvezuje s originalom ili kopijom originala.

kvaliteta

7. ISPORUKA

Tekst se isporučuje na dogovorenom ciljnom jeziku putem e-pošte, telefaksa, poštanskom isporukom, kurirskom dostavom ili se preuzima u jednom od naših ureda u Zagrebu – kurirska dostava je besplatna za narudžbe iznad 500,00 kn.

Stručna područja

TEHNIKA, INDUSTRIJA, MEDICINA, FARMACIJA, PRAVO, FINANCIJE, TURIZAM, UGOSTITELJSTVO, INTERNETSKE STRANICE, MARKETING, DOKUMENTI GRAĐANA, KORPORATIVNI TEKSTOVI, NATJEČAJNA DOKUMENTACIJA

Svaki tekst prije isporuke dodatno provjerava jezični redaktor.

Zatražite ponudu

Ime i prezime:

E-mail:

Telefon ili mobitel:

Potreban je prijevod na:

Ovjera sudskog tumača:
 DA NE

Poruka*:

cer_en_slider
cer_iso_slider