Iskustvo od 1998. – veliki broj uspješno završenih prevoditeljskih projekata.

Više od 1000 zadovoljnih tvrtki i građana.

Glavne reference:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet

Prim. dr. sc. Lucijan Mohorović

Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet

Katedra za Zdravstvenu ekologiju

Znanstveni suradnik

U iznenadnoj situaciji kada sam trebao žurno riješiti korespondenciju sa suradnicima na jednom istraživačkom projektu (Intersveučilišna istraživačka suradnja RIJEKA – MILANO – PRETORIA(SA), obratio sam se cijenjenom prevoditeljskom uredu VERBA i Vama osobno. Budući da mi je vrlo stručno i promptno ispunjena molba, odlučio sam nastaviti suradnju pa je tako zahvaljujući Vašem prevoditeljskom timu koji je vrlo stručno i korektno apsolvirao prijevod na engleski (specifičan tekst iz oblasti medicinske znanosti), moj znanstveni članak prihvaćen i publiciran recentno u Journal of Maternal-Fetal and Neonatal Medicine( 2009).

Bosch Grupa

Kristina Šperanda Ferenc

Robert Bosch d.o.o.

Corporate Communications

(RBKN/COM)

Nekoliko godina surađujemo s prevoditeljima, lektorima i jezičnim redaktorima tvrtke VERBA, prvenstveno kad su potrebni prijevodi visoke kvalitete na području marketinga i objava za javnost. Visoka razina kvalitete je naš glavni cilj u svim segmentima našeg poslovanja.

Siemens d.d.

Boris Miljavac, mag.iur.

Legal counsel

Siemens d.d.

Legal

Siemens Hrvatska surađuje s tvrtkom VERBA već nekoliko godina na poslovima prevođenja poslovne dokumentacije i pravnih tekstova. Ovim putem bismo pohvalili kvalitetu i brzinu usluge te bismo je sa zadovoljstvom preporučili i drugim poslovnim subjektima.

Baumit građevinski materijali d.o.o.

Ljerka Karač, dipl. ing.

Baumit građevinski materijali d.o.o.

Baumit proizvodi, a također i sve naše usluge, odlikuju se visokom kvalitetom. Zadovoljstvo naših kupaca naš je glavni poslovni cilj. Zbog toga nam je izrazito važno da i svi naši dobavljači posluju kvalitetno i da se uvijek možemo pouzdati u vrhunsku uslugu. Tvrtka VERBA već više od 10 godina za nas prevodi stručne građevinske tekstove i zadovoljni smo suradnjom.

Accumular d.o.o.

Silvija Pejčić Bilić, mr. univ. spec.

Accumular d.o.o.

U društvu Accumular, koje se bavi uslugama zaštite okoliša, izuzetno smo zadovoljni suradnjom s prevoditeljskom kućom VERBA s kojom poslujemo od početka našeg djelovanja. Usluge prevođenja stručne dokumentacije uvijek su brzo i precizno napravljene. Ovim putem zahvaljujemo prevoditeljskoj kući VERBA na kvalitetnoj suradnji.

Zagrebački MCM d.o.o.

Branka Graceli, prokurist.

Zagrebački MCM d.o.o.

Grupa Pfeifer & Langen

Zadovoljstvo nam je ovim putem prevoditeljskom uredu Verba zahvaliti na suradnji.

Prevođenje naše poslovne dokumentacije izvršeno je uvijek profesionalno, brzo i kvalitetno pa će Verba za nas i nadalje biti pouzdani poslovni partner kojega ćemo sa sigurnošću preporučiti svim potencijalnim korisnicima njihovih usluga.