VERBA CENTAR štiti vašu privatnosti i razvija tehnologije koje vam omogućavaju sigurno korištenje naših web-stranica. Koristeći se našim web-stranicama, pristajete na postupanje s podacima kako je navedeno u ovom dokumentu.

Prikupljanje osobnih podataka

VERBA CENTAR prikuplja vaše osobne podatke kako bismo vam mogli omogućiti on-line naručivanje naših usluga prevođenja i osigurati pristup svim informacijama u vezi naših usluga prevođenja i usluga sudskih tumača.

VERBA CENTAR također može putem alata za automatsko prikupljanje podataka, kao što su web-pratilice i kolačići, automatski prikupljati statističke podatke o posjetima naših stranica, kao što su npr. IP adresa, vrijeme posjeta stranicama, geografski podaci posjetitelja, vrsta preglednika i slično. Navedeni podaci koriste se isključivo u svrhu unaprjeđenja našeg poslovanja.

Sigurnost osobnih podataka i datoteka s dokumentima

Sve prikupljene podatke čuvamo u strogoj tajnosti i ne prosljeđujemo ih trećim osobama.

Sve dokumente koje nam prosljeđujete u svrhu slanja upita ili naručivanja naših usluga čuvamo u potpunoj tajnosti i ne prosljeđujemo ih trećim osobama.

Upotreba kolačića

VERBA CENTAR može koristiti male podatkovne datoteke, tzv. ‘kolačiće’ pomoću kojih može saznati kako se koristite internetom te time bolje prilagoditi svoje web-stranice vašim potrebama. Kolačiće možete blokirati u svom pregledniku. Za pomoć pogledajte rubriku Pomoć u pregledniku kojim se koristite.

Odricanje od odgovornosti

Svi sadržaji navedeni na našim stranicama stavljeni su posjetiteljima na raspolaganje u najboljoj namjeri da pružimo aktualne i točne informacije u vezi usluga prevođenja i radu sudskih tumača. Međutim, VERBA CENTAR ne odgovara za ispravnost informacija, preporuka ili savjeta te ostale sadržaje koji su poveznicama povezani s našim web-stranicama ili na koje upućujemo u našim sadržajima.