Naručite prijevod teksta ili ovjereni prijevod dokumenata online – iz udobnosti vlastitog doma ili ureda!

VAŽNO: ako želite učitati više datoteka, spremite ih u mapu te tada učitajte ZIP paket. Obrazac ne omogućava slanje više datoteka istovremeno. Upite s datotekama možete poslati i izravno na našu e-mail adresu: info@verba.hr

Cijena prijevoda

Zatražite ponudu

Ime i prezime:

E-mail:

Telefon ili mobitel:

Potreban je prijevod na:

Ovjera sudskog tumača:
 DA NE

Poruka*:

cijena

Svaki je prijevod jedinstveni projekt, bez obzira na to sadrži li samo jednu ili nekoliko stotina stranica.

Čak i tekstovi koji na prvi pogled izgledaju vrlo jednostavni, kod prevođenja na drugi jezik često zahtijevaju dobro promišljanje kako bi tekst na ciljnom jeziku zvučao što prirodnije, kao da je izvorno napisan baš na tom jeziku. Svaki jezik ima svoje zakonitosti, svaki format u kojem je dostavljen tekst obrađuje se na drugačiji način.

Cijena prijevoda stoga ovisi o jezičnom paru, formatu teksta, opsegu posla i rokovima. Ovisno o zahtjevima, cijene za prijevod teksta obračunavaju se u autorskim karticama (1450 slovnih znakova s prazninama) ili prema broju riječi (lokalizacija). VERBA pridržava pravo primijeniti i drugačiji način obračuna i odrediti minimalne naknade za određenu uslugu prevođenja. Naručitelj uvijek dobiva ponudu s navedenom ukupnom cijenom odmah nakon dostave tekstova ili dokumenata na uvid.